Receptek Főételek Hal Tejszínes harcsa brokkolival

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg vaj

2 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet fehérbors

3 dl húsleves

35 dkg brokkoli

3 kanál átszitált liszt

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

0,7 kg harcsa filé

Leírás

A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és a vajban elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a harcsakockákat és sózzuk, borsozzuk. Amikor a hal kifehéredett, hozzáadjuk a brokkolit. Megszórjuk liszttel és csontlevessel felengedjük. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk. Finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4