Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 dkg liszt

4 dl tej

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 dl tejszín

1 kg spenót

Leírás

A spenótot megtisztítjuk és sok vízben, jól átmossuk. Lábasban, kevés vízzel puhára pároljuk.(Ha mirelitből készítjük, felengedés után pároljuk.) A zsiradékból és a lisztből, világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a spenóthoz és tejjel, vagy tejszínnel felengedjük. Megsózzuk és összeforraljuk. Ízlés szerint, törött borssal, vagy fokhagymával ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4