Receptek Főételek Húsos ételek Sertésborda zöldségekkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
1 darab zellergumó
1 darab fehérrépa
8 szelet sertéskaraj
1 darab kínai kel

Leírás

A sertésszeleteket kiklopfoljuk, serpenyőben, kevés olívaolajon elősütjük. A szalonnát kockára vágjuk, a sertésszeletekhez adjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymát is.A káposztát csíkokra vágjuk, majd egy serpenyőben félig megpároljuk. A káposztát a húshoz adjuk, majd készre főzzük. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, majd a paradicsomot is. Kaporral ízesítjük. A kész ételt kevés liszttel meghintve sűrítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4