Receptek Gyerekmenü Főételek Halfalatkák házilag

Hozzávalók

1 kg pontyfilé
100 g zabpehely
1 darab tojás
1 darab citrom
1 tk
1 adag finomliszt
2 darab tojás
1 adag kukoricadara
1 csokor friss petrezselyem

Elkészítés

1

Főzzük meg a halfilét.

2

Szedjük apró darabokra, a szálkákat és a csontos részeket távolítsuk el.

3

Keverjük össze a zabpehellyel.

4

Adjunk hozzá egy tojást és egy fél citrom levét.

5

Jól keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe 15 percre.

6

Formázzuk meg a halfalatkákat.

7

Forgassuk meg a lisztben, a tojásban és a kukoricadarában, végül süssük ki őket. Tálaljuk burgonyapürével.

8

Tipp: Akár a sütőben is kisüthetjük a halakat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4