Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonyás penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell (filé)
1 doboz tejszín
15 dkg csiperkegomba
1 csomag penne
2 darab édesburgonya

Leírás

A tésztát kifőzzük. Az édesburgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Sós vízben leforrázzuk. A csirkemellet felcsíkozzuk és megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát és az édesburgonyát. Tejszínnel felöntjük és ízesítjük. Átforgatjuk a tésztával és vajazott tepsibe rakjuk. Reszelt sajttal megszórjuk, előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4