Receptek Főételek Húsos ételek Csirkehúsos penne

Hozzávalók

250 g durum penne

2 darab csirkecomb (csontozott)

1 marék szárított gomba

180 ml főzőkrém

75 g parmezán

1 marék friss petrezselyem

2 csipet só és bors

Élvezze ezt a könnyed csirkehúsos pennét sajtkrémes szósszal!

Elkészítés

1

Főzzük meg a tésztát a csomagolásán szereplő leírás szerint.

2

Vágjuk kockára a csirkehúst, a gombát pedig tegyük vízbe.

3

Süssük serpenyőben a csirkehúst kb. 10 percig.

4

Öntsük le a vizet a gombáról, süssük 5 percig levesalappal.

5

Tegyük a serpenyőbe a csirkehúst, a reszelt sajtot, adjuk hozzá a tésztafőzés után megmaradt vizet és a főzőkrémet.

6

Főzzük össze. Adjuk hozzá a főtt tésztát és alaposan keverjük össze. Tálaljuk petrezselyemmel és reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4