Szeretettel tálalva Vera barátszerző, mini habcsókjai
Robert’s tapas  for his dream date

Vera barátszerző, mini habcsókjai

Veráék nemrég költöztek. Új város, új emberek, ami egy kisfiúnak sem lehet könnyű. Szerencsére Vera tudja, hogyan segítsen Petinek: egy gyerekzsúrral, melyet fenséges, mini habcsókjaival tesz igazán felejthetetlenné. A tortácskákat a Tescóban vásárolt, színes bogyós gyümölcsökkel díszíti, amelyek a nagy napon Petinek biztosan sok új barátot fognak szerezni.

Robert’s tapas  for his dream date

További inspirációkat talál

Egy anya mindent megtesz a gyermekeiért. Különösen akkor, ha valami felzaklatta őket. Ez történt Petivel, Vera kisfiával is. Vera nemrég költözött új városba a családjával és Peti egy kissé magányosnak érezte magát. Mivel azonban az anyukák számára mindig a gyerekek a legfontosabbak, Vera keresett egy édes receptet, amivel mindenkit felvidíthat.

Mivel közeledett a gyereknap, Peti anyukája úgy döntött, különleges partit szervez. Meghívta új szomszédaikat és Peti osztálytársait is, hogy egy kicsit szórakozhassanak és jobban megismerhessék egymást. Ám ami a legfontosabb: fantasztikus mini habcsókokat készített friss bogyós gyümölcsökkel, melyek azonnal a nap kedvenceivé váltak.
1 of 3

A mini habcsókok és Vera soha véget nem érő szeretete segített Petinek új barátokat találni, meg egy kis mosolyt csalni az arcára.

Nézze meg hogyan készült

Nézze meg hogyan készült

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Inspirálódjon receptjeinkből, szeretettel tálalva

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!