Szeretettel tálalva Peti muszakája, egy elfelejtett évfordulóra
Robert’s tapas  for his dream date

Peti muszakája, egy elfelejtett évfordulóra

Néhány fontos dátumot bizony nem szabad elfelejteni, különben nagy bajba kerülhetünk. Peti is majdnem így járt, amikor kiment a fejéből a házassági évfordulója! Szerencsére tudja, hogyan kérjen bocsánatot a világ legszebb feleségétől, akivel még Görögországban házasdotak össze. Finom, magyar paradicsomból és minőségi darált húsból készíti el ízletes, világhírű muszakáját, amivel könnyedén kiengesztelheti a szerelmét.

Robert’s tapas  for his dream date

További inspirációkat talál

Bocsánatot kérni igen nehéz… Peti ezt saját bőrén is megtapasztalhatta. Különösen elfoglalt emberként sajnos elfelejtette házassági évfordulóját élete szerelmével. Ami megtörtént, már nem fordíthatjuk vissza. Vajon van esély arra, hogy felesége megbocsásson neki?

Peti visszatekintett a múltba és felidézte a feleségével töltött legszebb pillanatokat – a napsütéses Görögországban tartott esküvőjüket. De nemcsak az országba lettek szerelmesek, hanem olyan helyi fogásokba is, mint például a muszaka. Ezért döntött úgy Pali, hogy bocsánatkérésképpen elkészíti ezt a specialitást paradicsommal és darált hússal.
1 of 3

Meglepő volt egyáltalán, hogy felesége megbocsátott neki? Nem, mert Peti biztos volt a dolgában… Nemcsak felesége bocsánatát nyerte el, hanem kapcsolatokat is „megfűszerezte” egy kicsit a muszaka ízével.

Nézze meg hogyan készült

Nézze meg hogyan készült

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Inspirálódjon receptjeinkből, szeretettel tálalva

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!