Tippek és tanácsok Stresszmentes húsvéti bevásárlás

Segíthetünk Önnek abban, hogy időt takarítson meg, de azt már Ön dönti el, hogyan használja fel ezt az időt.  

Közeleg a húsvét, ezért a bevásárlási lista is valamivel hosszabb. Nem hiányozhat róla a csokitojás és csokinyuszi, a sonka, a tojás, a friss zöldségek és a különleges, ünnepi csemegék, de a sütéshez szükséges alapanyagok sem, s olyan fontos apróságok, mint a húsvéti szalvéta és dekoráció. Mindehhez jön még néhány ital is... Arról nem beszélve, hogy valakinek ezt mind haza is kell vinnie. Mondja meg őszintén, nem bízná ezt az egészet inkább másra? Reméljük, hogy szabadidejét szívesebben töltené családjával, vagy inkább kedvteléseinek szentelné. Hagyja hát ránk a bevásárlást, rendeljen a Tesco Online Bevásárlás applikáció segítségével.

Válasszon és a többi már a mi dolgunk!

A szegedi Zsófi nemcsak a bevásárlással járó gondokat, hanem a Tesco Online Bevásárlás applikációkat is jól ismeri: „Amióta gyesen  vagyok a picivel, a bevásárlás számomra rémálom lett. A kislányom türelmetlen, ráadásul nem vehetek meg mindent egyszerre, mert nem tudok mindent hazavinni. Ezért elkezdtem a Tesco Online Bevásárlás applikációt használni. A megrendelést séta közben is megtehetem a mobilapplikáció segítségével, amíg a kicsi a babakocsiban alszik.  Mindent házhozszállítanak – a nagyobb csomagokat, akár virágokat, pelenkát, kozmetikumokat... Összehasonlíthatatlanul több időm van a gyermekemre, mint korábban. A húsvéti nagybevásárlást sem fogom másképpen csinálni“ —  mondja a fiatal anyuka.  

A kínálatban több mint 17 000 tételt talál, függetlenül attól, hogy bevásárlását a Tesco Online Bevásárlás weboldalon vagy mobilapplikáció által végzi, ugyanolyan áron, mint a helyi , hagyományos áruházban. Válasszon ki mindent, amire szüksége van, jelölje meg a fizetés módját és egyeztesse az Önnek megfelelő kézbesítés időpontját.  Ha Ön a kiszállított termékkel nincs megelégedve, a terméket egyszerűen nem kell átvennie a kiszállítónktól.  

Ön választ, mi házhozszállítunk. Más városban is!

„A szüleim már idősek, ezért igyekszem segíteni, ahogy tudok. Rendszeresen bevásárolok nekik a a Tesco Online Bevásárlás segítségével. Én Budapesten élek, ők Pécsen, és így tudom megoldani, hogy mindenük meglegyen, amire szükségük van a háztartásban. Édesanyámnak gyakran küldök virágot is, ami mindig nagyon megörvendezteti őt. A bevásárlások archiválódnak, ami nagyszerű, mivel bizonyos dolgokat ismételten vásárolok, ezért  nem kell újból kikeresnem a terméket. Az akciókat is figyelem, időt és pénzt takarítok meg, ráadásul a Clubcard kártyára kétszeres mennyiségben gyűlnek a pontok “ — dícséri Zoltán.  A Tesco Online Bevásárlás applikációban egy helyen találja meg nemcsak a kedvezményeket, de a szezonális árut is, például a húsvéti kínálatot.  Miért is ne élvezhetné végre kicsit másképpen a tavasz ünnepét, úgy, ahogyan elképzelte? Hiszen ezért van a Tesco Online Bevásárlás!

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása