Egészséges életmód Relaxáció Próbálja ki a köpölyözést és az akupunktúrát!

Immunrendszerét a nem jól működő nyirokrendszer is befolyásolja. Mindez ízületi fájdalmak formájában, a folyadék szervezetben való felhalmozódásával, illetve a toxinok akkumulációjával  és egyéb egészségi problémákkal nyilvánulhat meg.  Hogyan segítsük a nyirok keringését?

Limfodrenázs

A nyirokkeringés fokozásának leghatásosabb módja az ún. limfodrenázs. A manuális limfodrenázs a bőr és a bőr alatti szövetekre kifejtett igényes speciális fogások  technikája, melyet a szakemberek lassú, finom körkörös mozgásokkal végeznek. A fő cél a nyirok keringésének javítása.  A  manuális limfodrenázs a gépi limfodrenázszsal összehasonlítva egy célirányosabb, kíméletesebb és egyénibb módszer. Több kezelés szükséges, melyek után elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. Próbálja ki egyszer, és biztosan meg szeretné ismételni!

Köpölyözés

A köpölyözés egy egyedi masszázs- és gyógymódszer, melynek során az érintett rész helyére áramlik a vér. A terápia a vákuum elvén alapul, melynek során átmelegített üveglombikokat használnak. A vákuum hatására az apró kapillárisok a vérbőség hatására kitágulnak és elpattannak. Bekövetkezik a szervezet méregtelenítése, a szervek vérbősége és a teljes relaxáció. A köpölyözés beindítja a lassú nyirokműködést, megszünteti a dagadásokat, a cellulitiszt, a testben visszatartott vizet és néha a helyi fájdalmakat is megszünteti. A folyadékpótlás fontos ahhoz, hogy a test megszabadulhasson a méreganyagoktól.

Akupunktúra

Győzze le a tűktől való félelmét, teste meg fogja köszönni Önnek. Az akupunktúra az  alternatív gyógyászat egyik módszere, mely javítja az egészségi állapotot.  Varázslata az adott helyek sztimulációjában rejlik, mely speciális vékony tűk beszúrásával történik. Ezek az akupunktúrás helyek olyan pontok, melyek idegvégződései a belső szervekkel és szövetekkel vannak összekapcsolva. Megfizethetetlen a könnyebség érzése, amit majd megtapasztal.

Lávakövek

A lávakövekkel történő masszázs egy igazolt módszer, melyet már a régi Kínában és Indiában is praktizáltak. Ez egy lazító és sokoldalú terápia, mely a meleg és a hideg váltakozásán alapuló módszerrel talpra állítja Önt.  A masszázs kerek bazaltkövekkel történik, melyek csaknem 70 fokra vannak felmelegítve és hideg márványkövekkel. A lávakövek az egész testet harmonizálják, megsemmisítik a negatív energiát, csökkentik az izomfájdalmat, javítják a vérkeringést, segítik a méregtelenítést és ionizációs hatásuk van.  A masszázs nem utolsósorban serkenti a vér- és a nyirokkeringést, valamint segíti a szervezet méregtelenítését.

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása