Egészséges életmód Fitt életmód Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

A gyerekek fantáziája, a hölgyek kreativitása nagyon sokszor áthidalja a problémát, gyakran csak közlik velünk, mit szeretnének, milyen típusú ajándéknak örülnének. S ha mégsem, bízhatunk az árubőségben: elég végigmenni a polcok mentén, hogy eszünkbe jusson valami. Viszont az urak gyakorlatiassága, márkahűsége, ragaszkodásuk a megszokott dolgokhoz nehezíti a tökéletes férfi ajándék kiválasztását.


Akkor tudjuk le őket egy újabb inggel, zoknival? Azért lehetünk ennél ötletesebbek is. Íme néhány ajándékötlet a férfiaknak szánt izgalmas áru megtalálásához:


Derítsük ki, mi a hobbija és mélyüljünk el benne. Mert a legtöbb férfinak van valami szenvedélye, felnőttkori játéka. Ahogy mondás tartja: „a kisfiút a felnőttől a játékai ára különbözteti meg”. De nem kell megijedni, egy túrázós, bringás, akvarisztikai vagy horgászkiegészítő néha olcsóbb, mint egy gyereknek szánt játék.


Ha energikus, bevállalós bátyóról, unokatestvérről, kollégáról van szó, befizethetjük egy gokartozásra, repülőszimulátor kipróbálásra, lézerharcra. Egyre több férfi kap kedvet a főzéshez, és számos neves séf tart tanfolyamokat, fizessük ki a tandíjat. De egy különleges kés vagy egy wok is lehet jól eltalált ajándék.


Nézzük meg a profilját a közösségi oldalon, hátha többet megtudunk az érdeklődési köréről. Ennek köszönhetően még egy különleges könyv, egy film vagy egy bakelitlemez is lehet jól eltalált, örömet szerző ajándék a férfinak.


Figyeljünk oda, ha az apa, nagyapa vagy após a barkácsolásról beszél. Ne hagyjuk elmenni a fülünk mellett, ha a meghibásodott fúrógépet vagy a rég vágyott digitális tolómérőt emlegeti.


Ne becsüljük le a praktikum erejét. Nagyon sok férfi az évek alatt berendezkedett arra, hogy ünneptől ünnepig beossza a borotválkozóhabját, az arcszeszét. Szondázzuk meg a szűkebb rokonságot, és ha senki nem tervez ilyen csomagot, pótoljuk mi a kifogyóban lévő készletet.

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása