Receptek Főételek Hal Rántott ponty majonézmentes burgonyasalátával

Hozzávalók

4 darab ponty filé

1 darab citrom leve

1 adag liszt

2 darab tojás

1 adag zsemlemorzsa

1 kanál olaj

1 csipet

A burgonyasalátához

10 darab burgonya

1 fej vöröshagyma

3 darab uborka

150 g borsó

300 ml joghurt

2 kanál mustár

2 kanál olívaolaj

100 ml csemegeuborka

2 csipet só és bors

Elkészítés

1

Főzzük meg héjában a burgonyát, tisztítsuk meg a répát, a hagymát és a zellert, daraboljuk fel, majd főzzük meg a borsóval együtt.

2

Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk szeletekre az uborkával együtt és keverjük össze a főtt zöldségekkel.

3

Adjunk hozzá mustárt, olívaolajat, joghurtot, borsot, sót, a csemegeuborka levét, majd jó keverjük össze.

4

Itassuk fel a nedvességet a pontyról egy törlőkendővel, bundázzuk a tojással és a zsemlemorzsával. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral és egy kis olajjal. Tegyük rá a bundázott halakat, mindegyikre öntsünk egy kis olajat, majd süssük 180 fokon 20-30 percig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4